X
VS

Konkarit jatkavat ja Piisi tekee paluun

UPV:n miesten edustusjoukkue on harjoitellut ahkerasti lokakuun puolesta välistä lähtien. Joukkueen pelaajaesittelyt on aloitettu sosiaalisessa mediassa ja samalla on julkaistu sopimuksia jatkavien ja paluumuuttajien osalta. 
 
Sopimusjulkaisut on aloitettu UPV:n kasvateista ja konkaripelaajista. Pitkäaikainen edustusjoukkue- ja luottopelaaja, Rami Mäkinen, jatkaa seurassa yksivuotisella sopimuksella. Mäkinen lähtee innolla uuteen kauteen, ja odottaa, miten nuoret pelaajat kehittyvät ja pystyvät ottamaan lisää vastuuta. 
 
Viime kaudella joukkueen varakapteenina toiminut Nico Vihervaara jatkaa joukkueessa 1+1-vuotisella sopimuksella. Vihervaara lähtee tulevaan kauteen ja kesään tosi hyvillä ja innokkailla fiiliksillä: "Ulvilaan on tulossa todella hyvä nippu, jossa on sekä kokemusta että johtajuutta, ja jolla voidaan taistella pitkälle syksyyn."
 
Joukkueeseen paluun tekee myös Atte Piisi 1+1-vuotisella sopimuksella. Piisi pelasi viime kaudella Eurajoella. Hänestä on mukava palata takaisin Ulvilaan, ja on innoissaan tulevasta kesästä. Piisi toteaa, että on hienoa päästä näkemään tuttuja kasvoja kopissa ja kentän laidalla.
 
Joukkueen tavoitteena on parantaa peliä läpi kesän, jotta joukkue on parhaimmillaan loppukaudesta. Tavoitteena on tietenkin päästä pelaamaan nousupelejä ja taistelemaan tosissaan noususta. Miesten valmennusryhmä kasvaa myös fysiikkavalmentajalla, sillä joukkue lähtee Brandon Solaresin valmennukseen mukaan. Solares valmentaa tällä hetkellä myös UPV:n naisten joukkuetta. Lisää sopimusjulkaisuja ja pelaajaesittelyitä on luvassa loppuvuoden ajan.
 

Piisi nappaa jatkossa koppeja Ulvilassa (C) Mauri Määttänen

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Huhtikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
222324252616:0028
2930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet