X
VS

Edustuksen pelinjohtajan terveiset

Kausi 2019 odottaa jo nurkan takana ja onneksemme pitkän ja työntäyteisen talven jälkeen olemme päässeet ulos treenaamaan suht hyvissä ajoin ennen kauden avausta. Tullessani seuraan takaisin usean vuoden jälkeen olo oli odottava ja haastava: pelaajasopimuksia oli vain muutama ja koko pelaajarinki oli kapea. Uskoin kuitenkin seuran imuun saatuamme takaisin superista tulevan kauden kapteenimme Rami Mäkisen.

Fyysinen työ aloitettiin välittömästi ja koko rinki oli tosissaan mukana. Pikkuhiljaa joukkue alkoi täydentyä uusista ja vanhoista nimistä ja joulun tienoilla alkoi tilanne jo näyttää lupaavalta. Suurimpana vonkaleena joukkue sai siirtomarkkinoilta Henri Pulkkisen Kankaanpäästä joulun tietämillä. Puoli vuotta joukkueen hikoiltua koulujen saleissa, puntilla, lenkeillä jne.,olen tyytyväinen ja ylpeä joukkueestani: amatööriurheilijat painavat 6 kertaa viikossa treenejä ilman nupinoita ja napinoita, puhutaan ikuisesta rakkaussuhteesta lajiin nimeltä pesäpallo.

Haluamme kesällä osoittaa ulvilalaiselle pesisyleisölle, että olemme seuraamisen arvoisia, ja joukkueen tavoite päästä pelaamaan playoffeja runkosarjan jälkeen toteutuu. Koko seura haluaa ottaa steppejä eteenpäin ja se merkitsee myös sitä, että tarvitsemme kaiken tuen taaksemme katsomon puolelta, tehdään Ulvilan pesispyhätöstä paikka, jonne vastustajan on kiva tulla, mutta ikävä lähteä. Ääntä ja kannustusta katsomoon, pyrimme vastaamaan huutoon!


Pesisterveisin,
Jyri Tarmo, edustuksen pelinjohtaja

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Kesäkuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet