X
VS

Edari pelasi harkkaturnauksessa

604 päivää, 14 tuntia ja 6 minuuttia. Sen verran on vierähtänyt aikaa edustusjoukkueen edellisestä ulkokentillä pelatusta pelistä. UPV pelasi edellisen  pelinsä Oulussa elokuussa 2019. Seuraava peli pelattiinkin tänään klo 10. Joukkueen rosteri on muuttunut reilun 1,5 vuoden aikana. Runkopelaajista jatkoivat ainoastaan Jesse Jokela, Risto Kiviharju, Petri Kulmala ja Rami Mäkinen. Lautasen äärellä häärii uusi tuttavuus Kouvolasta, Hyvinkäältä saatiin pari vahvistusta ja loput pelaajat koostuvatkin lähinnä UPV:n omista kasvateista paria poikkeusta lukuunottamatta.


Joukkue valmistautuu ensimmäiseen sisävuoroon Loimaata vastaan

Loimaan harjoitusturnauksessa pelasivat tänään isäntäjoukkueen lisäksi Ulvilan Pesä-Veikot ja Ikaalisten Tarmo. Ensimmäisessä pelissä kohtasivat Loimaa ja Ulvila. Ekalla jaksolla yritettiin taas tottua ulkona pelaamiseen varsinkin, kun uusia pelaajia on joukkueessa yli puolet. Loimaata vastaan lähdettiin ykköskokoonpanolla. Ottelun ensimmäinen jakso tasattiin 5-5 ja toisella jaksolla UPV:n sisäpeli alkoi rullaamaan paremmin. Loppulukemat olivat pelin päätyttyä UPV:lle 1-0 (5-5, 7-1). Toisella jaksolla nähtiin mm. Petri Kulmalan pajatson tyhjennys ja Ville Lindforssin taidokkaat ja röyhkeät kentällemenolyönnit. 


Kapteeni Mäkinen luotsasi joukkueensa kahteen voittoon

Toinen peli pelattiin heti perään ja vastustajaksi saapui Ikaalisten Tarmo, jossa pelaa monta superpesistaustaista pelaajaa. UPV lähti peliin eri kokoonpanolla, ja antoi omille junioreille mahdollisuuden näyttää taitonsa. Valtteri Liikamaa pelasi kolmospolttajana ja Veikka Kurppa kakkosvahtina. Molemmat ovat siis vielä C-ikäisiä. Ikaalinen vei ensimmäisen jakson lukemin 4-6, mutta toisella jaksolla jälleen kerran UPV:n sisäpeli lähti käyntiin toden teolla. Jakso päättyikin lopulta lukemin 8-5, joten kotari oli edessä. Sen UPV vei lukemin 2-1, ja näin ollen koko ottelun samoin lukemin. 

Pelinjohtaja Jyri Tarmo oli mielissään päivän peleistä: “Saatiin oikeastaan se, mitä haluttiinkin. Nähtiin, miten pystytään pelaamaan joukkueena sisällä kahden keulan peliä, erityisesti ensimmäisessä pelissä.” Vaikka merkkivirheitä oli ja pallo poltteri normaalia enemmän, päivän anti jäi kuitenkin reilusti positiivisen puolelle. “Voittaminen on aina mahtavaa, mutta ei me tulosta tänään katseltu vaan suoritusta. Paljon jäi parannettavaa kauden alkuun mennessä, mutta aikaa on toki riittävästi ja pikkuasiat saadaan kyllä kuntoon. Meillä on hyvät aihiot rakentua joukkueeksi, joka ei vain pelaile vaan menestyy”, toteaa Tarmo. Pelinjohtaja oli tyytyväinen joukkueensa peliesityksiin myös yksilötasolla: “Yksikään pelaaja ei alisuorittanut, mutta toisessa pelissä nuoret onnistuivat komeasti, ja Kurppa pelasi pelin kypsästi ottaen huomioon, että poika on rippikouluiässä. Vihervaara ja Liikamaa suoriutuivat myös hienosti. Kulmala tuttuun tapaan moukaroi vastustajan kenttiä useiden juoksujen arvoisesti. Jokela säesti hyvin, ja lukkari Vainio oli myös hyvä sekä sisällä että ulkona. Hyvinkään vahvistukset ovat ammattimiehiä.”


UPV:n kasvatti Veikka Kurppa pelasi kakkosvahtina Ikaalista vastaan

UPV pelaa vielä ainakin kaksi harjoituspeliä toukokuussa. Näistä tiedotamme sitten lisää, kun tarkat ajankohdat varmistuvat. 

 

Ajankohtaista
Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Toukokuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
12
345671-1k9
10111213141516
171819202116:0023
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet