X
VS

Braggen paluu

Raimo “Rami” Bragge palaa Ulvilaan Hyvinkäällä vietetyn vuoden jälkeen. Braggen kanssa on solmittu yksivuotinen sopimus. Viime kesänä Bragge veti Hyvinkään miesten Superpesisjoukkuetta. Paluu kasvattajaseuraan tapahtuu hyvillä mielin. “Vuoden tauon jälkeen otan hyvillä mielin ja toiveikkain odotuksin UPV:n takaisin komentooni. Yhden kauden mittainen visiitti Hyvinkäälle oli hyvin antoisa monessakin suhteessa, vaikka pienestä jäikin kiinni suuremmatkin saavutukset mutta joskus urheilussa asiat ovat todella pienestä kiinni, ja niistä voi aina oppia , kun vaan oikein oivaltaa. Eli toisin sanoen huippupesiksen salat tuli päivitettyä rankimman kautta”, Bragge kuvailee mennyttä kautta. 

Bragge toimi miesten edustusjoukkueen pelinjohtaja-valmentajana kaudella 2022, ja ottaa tulevalla kaudella vastuulleen suomarin lisäksi B-pojat: “Pari vuotta sitten täällä aloittaessani alkoi kolmen vuoden projekti, jonka yhtenä tavoitteena ynnättiin nousua Ykköspesikseen. Viime kausi ei mennyt pojilta hukkaan, ja kehitystä on tapahtunut monellakin pelimiehellä, mikä lämmittää erityisesti mieltäni eli ollaan uskottu ja ymmärretty tekemisen tärkeys.”

Talvikauden tavoitteet ovat selvillä, ja reeneissä lähdetäänkin pitkälti toistojen kautta viemään harjoittelukautta eteenpäin. Valmennusryhmän muodostavat Braggen lisäksi viime kaudella joukkueen valmentajana/kakkospelinjohtajana toiminut Mika Raivio ja kokeneemmat pelaajat: “Tulevalle talvikaudelle tavoitteet tulevat olemaan fyysisen puolen rakentaminen maltillisesti suuntautuen lajivoimaan sekä nopeuden kehittämiseen, ja toki maksivoiman kehittäminen yksilöiden mukaan nykytasosta riippuen. Lajiharjoittelun pääpaino tulee olemaan suurissa toistomäärissä niin ulko- kuin sisäpelin osalta. Näillä alueilla on varmasti paljon tekemistä. Kohti kevätkautta mentäessä sisä- sekä ulkopeliharjoitteissa tullaan enemmän panostamaan pelipaikkakohtaiseen harjoitteluun, minkä olosuhteet suovat. Toisin sanoen talvella pitää nostaa perusosaamista joka osa-alueella. Kun kevät koittaa, niin on enemmän aika siirtyä tekniseen ja taktiseen tekemiseen ja oman pelikirjan luomiseen, missä sitten luodaan kesän pelilliset menestyksen nuotit. Talvikauden harjoitusten toteutus on jaettu valmennusryhmän kesken. Ryhmään kuuluvat minun lisäksi kokeneempia pelaajia ja Raivion Mika.”

Kesällä pelejä on paljon, varsinkin B-ikäisillä. Peliruuhkien aikana pitää jäljelle jäävä aika pyhittää pelilliseen kehittämiseen: “Kesä on pelien ja pelillisen kehitystyön aikaa. Aika, joka jää pelien välille kesän peliruuhkassa, kun pelaa suomaria ja B:n superia, tulee käyttää hyväksi pelin kehittämiseen pelattujen pelien analyysien kautta. Uskon UPV:n pelaavan hyvää yritteliästä ja toisiaan kannustavaa ilmeikästä pesistä ensi kaudella, joten ensi kesänä sankoin joukoin kannustamaan ja tukemaan Ulvilan pesis uuteen nousuun.”

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Kalenteri - Miehet

Toukokuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
1230-25
6780-2102-1k12
131415161714:0019
202118:0023242526
272818:003031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet