X
VS

Muisto-ottelu

UPV VINTAGE JA ULVILAN PESÄ-VEIKOT RY JÄRJESTÄVÄT YHTEISTYÖSSÄ MUISTO-OTTELUN EDESMENNEEN ARTO MÄKISEN MUISTOA KUNNIOITTAEN.

7.9.2018

Lunastamatta jääneet arpavoitot löydät tästä

Tapahtuman kuvaus

Arto Mäkisen muisto-ottelussa UPV Vintage kohtaa Jouni Korkiamäen kokoaman Korkki All Stars –joukkueen.

Mäkisen laaja tuttavapiiri näki miehen 80- ja 90-luvuilla UP-V:n kantavana voimana. Muisto-ottelussa maistellaan takavuosien pesäpalloa monin tavoin.

Ottelu on yleisölle ilmainen, mutta ostamalla vapaaehtoisen pääsylipun jokainen osallistuu tuotepalkintojen arvontaan. Ottelusta kertynyt tuotto ohjataan Arto Mäkisen omaisten toiveesta Ulvilan Pesä-Veikkojen juniorijoukkueille, jotta pesäpallon harrastaminen olisi mahdollista kaikille halukkaille. Yhden arvan hinta on 5 euroa.

UPV Vintage

Vesa Anttila
Seurat
Ulvilan Pesä-Veikot
Porin Pesäkarhut
Kankaanpään Maila
Harjavallan Jymy
Pelaajakortti
Pesäpallo on antanut minulle paljon elämäni aikana. Tämän lajin kautta olen saanut oppia paljon urheilusta ja elämästä yleensä. Eniten olen kiitollinen pesäpallon kautta tulleista ystävyyssuhteista, jotka ovat jatkuneet uran jälkeen ja tulevat jatkumaan elämäni loppuun asti.
Junioriajoilta muistot liittyvät enimmäkseen leireihin ja joukkueen kanssa tehtyihin hauskoihin reissuihin.
Aikuisiältä parhaina muistoina pesäpallosta ovat jääneet mieleen vuodet Superpesiksessä.
Terveiset muisto-ottelulle
Artsi oli aina ”hereillä” ja hyvällä tuulella.
Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle tekemään tästä Artsin näköisen tapahtuman.
Tervetuloa kaikki mukaan iloiseen muisto-otteluun!
Seppo Arbelius
Seurat
Ulvila, Harjavalta, Oulu, Köyliö, Pori
Pelaajakortti
Olen saanut mahtavia ihmisiä matkaani pesäpallon kautta, mukaanlukien jopa vaimoni. Tämä ehdottomasti hienoimpana asiana.
Pelillisesti hienoimmat muistot löytyvät junnujen itä-länsistä,nousuista miesten superpesikseen sekä siellä pelatut vuodet.
Nyt aktiiviuran jälkeen valmennushommat sekä naisten superpesiksessä, että junioripuolella ovat tuoneet myös upeita hetkiä pesispolulleni mitaleiden ja itä-länsien muodossa.
Terveiset muisto-ottelulle
Artsi jää minulle muistoihin malliesimerkiksi ryhdikkäästä, rehdistä ja luotettavasta miehestä, jonka kanssa oli aina hauskaa heittää "läppää" kuin myös keskustella oikeista asioistakin.

Mitä suurempi yleisö, sen hienompi tapahtuma saadaan hienon miehen muistolle. Samalla tuetaan junioritoimintaa ja annetaan useammille lapsille mahdollisuus kerätä omat upeat elämyksensä pesispolulla.
Niko Enqvist
Seurat
Ulvilan Pesa-Veikot, Harjavallan Jymy, Köyliön Lallit, Kankaanpään Maila
Pelaajakortti
Olen harrastanut pesäpalloa 6-vuotiaasta saakka. Nuoremmissa junioreissa D- ja C-poikien itä-länsi edustukset. B-junioreissa voitimme Kankaanpään Mailan kanssa suomenmestaruuden. Tämän jälkeen pääosan urastani pelasin miesten ykköspesistä Ulvilassa. Jo nuorempana pelasin jonkin verran suomisarjassa ja muutamia otteluita superpesiksessä. Pelaajapolkuni loppui Ulvilan tiputtua superpesiksestä, jonka jälkeen toimin vielä kaksi kautta Ulvilan ykköspesiksen pelinjohtajana.
Terveiset muisto-ottelulle
Urheilu ja pesäpalloilu on ollut ja tulee aina olemaan iso osa elämääni. Voittamisen ja häviämisen-, sosiaalisen kanssakäymisen- ja ryhmässä yhteiseen tavoitteeseen pyrkimisen taidot on opeteltu lapsuudessa ja nuoruudessa Ulvilan Pesä-Veikkojen kanssa.

Artsia hieman tunteneena ja paljon tarinoita hänestä kuulleena voisin ajatella, että hän oli ja olisi edelleen ollut mitä parhain esimerkki loistavasta joukkuepelaajasta. Positiivisuus, periksiantamattomuus, iloisuus ja hyvyys ovat adjektiiveja, joista hänet varmasti muistetaan ja joihin toivoisi monen pyrkivän.

Hyvät ihmiset saavat hyvää aikaiseksi ja tämän herran positiivisuus sai vielä pois mentyään aikaiseksi tapahtuman, jonka pyrkimyksenä on kaikesta huolimatta iloisuus ja toisen auttaminen.

Siksi haluan olla mukana ja toivoisin monen muunkin.
Tuomas Hautala
Seurat
Porin Pesäkarhut, Ulvilan Pesä-Veikot, Kankaanpään Maila, Harjavallan Jymy, Jyväskylän Lohi, Pomarkun Pyry
Pelaajakortti
Pesäpallon parissa toimiessani ovat mieleen jääneet parhaiten sekä pelaajana että taustahenkilönä saavutetut sarjanousut. Noina vuosina niin itse joukkueen pelin kuin tausta-asioiden kehittäminenkin sai aina kirkkaimman kruununsa.

Henkilökohtaisella tasolla mieleenpainuvimmat muistot liittyvät Ykköspesiksen Itä-Länsi otteluun vuonna 2004 ja samana vuonna valinta vuoden satakuntalaiseksi miespesäpalloilijaksi.

Ikimuistoisia hetkiä lajin parissa ovat tarjonneet myös World Cup -turnaukset Porissa, Australian Brisbanessa, Sveitsin Luzernissa sekä Suomi 100 -turnauksessa Turussa.
Terveiset muisto-ottelulle
Kaikki muisto-otteluun osallistuvat muistavat Arto Mäkistä varmasti suurella lämmöllä. Haluamme järjestää Artsin näköisen tapahtuman, joten kentällä tullaan näkemään iloisia ihmisiä, joilla kaikilla on sopivasti pilkettä silmä kulmassa.

Uskon että saamme kasaan tuntuvan hyväntekeväisyyspotin, jonka avulla mahdollistetaan lasten pesisharrastus mahdollisimman tasapuolisesti.
Olli Isomäki
Seurat
Ulvilan Pesä-Veikot, Seinäjoen Mailajussit, Kankaanpään Maila, Köyliön Lallit
Pelaajakortti
Pesäpallon ja urheilun hienous on jälkeenpäin ajateltuna muualla kuin saavutuksissa. Parhaat saavutukset on ollut saada lojaalit ihmiset, ystävät jakamaan pitkää taivalta elämässä. Kaikki pesäpallon muistot liittyy yhdessä koettuihin asioihin. Yhdessä voitettuihin otteluihin. Artsilla oli oma lusikka näissä muistoissa.

Vuoden satakuntalainen miespesäpalloilija 2006 ja 2009.

Ykköspesiksen paras pelaaja 2009 pelinjohtajien valinta Ykköspesiksen parhaaksi 2011.
Terveiset muisto-ottelulle
”Siitä käheetä” pelipäivää Artsin sanoin. Harmittavasti olen espanjan lämmössä pelipäivänä.
Jaakko Kivioja
Seurat
Ulvilan Pesä-Veikot, Harjavallan Jymy, Kankaanpään Maila
Pelaajakortti
Pesäpallo on monipuolinen joukkuelaji, joka vaatii pelaajalta hyvän fysiikan lisäksi taitoa ja pelisilmää. Pelin monipuolisuus, hyvä joukkuehenki sekä hienot joukkuekaverit ovat ne syyt, jonka johdosta pesäpallo urastani on jäänyt vain positiivinen mieli. Uskon, että niille kaikille tapahtumille, tarinoille ja muistoille tullaan naureskelemaan vielä useita kertoja.

Pelilliset parhaat saavutukset ovat Superiin nousu, B-poikien Suomen mestaruus sekä nuorena poikana pelatut Itä-Länsi-ottelut. Vielä enemmän arvostan niitä ystävyyssuhteita ja sitä yhteisöllisyyttä, jota pesäpallon pelaaminen Ulvilassa on tarjonnut.
Terveiset muisto-ottelulle
Tervehdys kaikki pesäpalloa seuraavat ja siitä kiinnostuneet! Toivottavasti tapaamme perjantaina Ulvilassa, sillä muisto-ottelun teeman mukaisesti kentällä on tarkoitus pitää hauskaa ja pelata viihdyttävää pesäpalloa "legendaarisella"-kokoonpanolla. Valitettavasti pelaajauranikin lopettanut selkävaiva on uusiutunut ja joudun nauttimaan pelin kulusta huoltajan ominaisuudessa.
Sami Kurppa
Seurat
Ulvilan Pesä-Veikot.Harjavallan Jymy. Köyliön Lallit.
Pelaajakortti
Pesäpallo on ollut tärkeä kanava elinikäisille ihmissuhteille.Lasten kautta lajiin vuosien tauon jälkeen palanneena toivon että lapsien kiinostus lajiin säilyy koska onhan kyseessä niin monipuolinen ja upea laji.Muistoja on valtavia määriä mutta nousu superiin kuuluu sinne kärkipäähän.
Terveiset muisto-ottelulle
Vietetään iloinen ja mieleen painuva tapahtuma.Toivotaan paljon väkeä paikalle.
Kari Löytökorpi
Seurat
Pesäkarhut, Ulvilan Pesä- Veikot, Imatran Pallo-Veikot
Pelaajakortti
Pesäpallo on tarjonnut monia ikimuistoisia hetkiä. -98 sarjanousu UPV:n kanssa, IPV:ssä nuoren joukkueen yhteinen tekeminen Superpesiksessä. Pelaajat ry:n taival ja henki sekä sittemmin valmennus- ja pelinjohtotoiminta junnujen parissa.

Hienoja hetkiä lajin parissa ovat tarjonneet myös World Cup -turnaukset Porissa, Australian Gold Coastilla, Sveitsin Luzernissa sekä Suomi 100 -turnauksessa Turussa.
Terveiset muisto-ottelulle
Ensimmäiset muistot Artsista on yhteisistä treeneistä. Me nuorina poikina emme antaneet yhtään periksi alkusählyissä ja tämä otti Artsille koville. Yhteistä taivalta kerääntyi sitten monta vuotta ja hetket pesiksen ulkopuolella jatkuivat peliuran jälkeen.

Olen toiminut aktiivisesti junioripuolella sekä pesiksen että jalkapallon parissa. Tiedän kuinka tärkeää voi olla jos perheelle on olemassa kanava josta voi apua saada kun on tiukkaa. Tämä ottelu mahdollistaa monen juniorin pesäpalloharrastuksen ja tiedän että Artsi osaisi tätä arvostaa. Kiitos kaikille jotka annatte panoksenne tähän otteluun, pienikin panos on tärkeä!
Rami Mäkinen
Seurat
Ulvilan Pesä-Veikot, Alajärven Ankkurit
Pelaajakortti
Terveiset muisto-ottelulle
Kiitos kaikille jotka ovat olleet mukana järjestämässä tätä tapahtumaa. Tehdään tästä yhdessä hieno päivä.
Jukkis Marttala
Seurat
Pelaajana Seinäjoen Maila-Jussit 1979-1998, Jyväskylän Kiri 1999-2000, Koskenkorvan Urheilijat 2001-2002, Ulvilan Peaä-Veikot 2003-2007.Toimihenkilönä/pelinjohdossa SMJ 1995, Kiri 2000, UP-V 2005-2010, Kossu 2011-2012, JymyJussit/ SMJ 2013->.
Pelaajakortti
Pesäpallo on näytellyt pääroolia elämässäni vuodesta 1979. Minulla on ollut aina hyviä ja vaativia valmentajia Tenavista lähtien. Heistä suurimpana pidän Tyynelän Valtsua.
Olen saanut kunnian pelata hyvissä joukkueissa niin junioreissa kuin aikuisten sarjoissakin.
Superpesis ura alkoi 1992 SMJ:ssä ja loppui Ulvilassa 2003. Parhaimpia saavutuksia on 4 sm-pronssia ja kertaalleen sarjan kärkkärien onnistumisprosettitilaston voitto. Kaikilta vuosilta ja eri seuroista on jäänyt valtava määrä hienoja muistoja ja hyviä ystäviä. Yksi muisto ylittää kuitenkin kaikki. 2003 kaudelle tulin Ulvilaan yhden kauden visiitille, mutta reissusta tulikin elämän mittainen. Tältä reissulta jäi matkaan vaimo ja nyt jo 12, 13-vuotiaat tyttäret.
Artsin kuultua mun ja Sannan seurustelusta tokas hän siihen että ”täytemiehestä” tuli Kaasmarkun vävy.
Terveiset muisto-ottelulle
Viimeksi kun Vintagen paidassa pelattiin, niin Artsi oli vielä suuresaa roolissa tapahtumasaa mukana. Nyt minulla on kunnia olla mukana kunnioittamassa Artsin muistoa pelaamalla taas Ulvilassa.
Tehdään tapahtumasta Artsin arvoinen hieno ja iloinen tapahtuma.
Petri Raittila
Seurat
Upv, Kiteen Pallo-90, Kama, Pesäkarhut
Pelaajakortti
Pesäpallo on tarjonnut paljon hyviä muistoja.
Mieleenpainuvimmat muistot on Upv:n paidassa koetut nousut superiin sekä Kiteellä vietetyt vuodet!
Tärkeimmät saavutukset ovat:
2005 Sm-Kulta Kiteellä
2001 Lyöjäkuninkuus
1998 Nousu superiin Upv:n paidassa
Terveiset muisto-ottelulle
Tervetuloa kaikki Artsin muisto-otteluun
Ilari Siutla
Seurat
Mynämäen Vesa, Loimaan Palloilijat, UPV, Pattijoen Urheilijat, Kankaanpään Maila, Seinäjoen Jymyjussit
Pelaajakortti
Pesäpallon parissa olen saanut kokea fiiliksiä, joita muualta on vaikea saavuttaa. Voiton nautinto, tappion tuska ja jännityksen tuoma olotila on mahtavia asioita varsinkin joukkueurheilussa.
Nousu Superiin UPV:n paidassa ja muutamia vuosia Superpesiksessä ovat parhaita saavutuksia pesäpallossa.
B-poikien Itä-Lännet ovat myös jääneet mieleen.

Terveiset muisto-ottelulle
Kiitos kaikille, jotka ovat muisto-ottelussa mukana järjestämässä, tukemassa ja katsomassa. Tervetuloa kentälle.
Jani Söderling
Seurat
Ulvilan Pesä- Veikot, Harjavallan Jymy, Köyliön Lallit
Pelaajakortti
Pesäpallo on antanut itselleni paljon elämäni aikana. Laji on tuonut mukanaan läheisiä ystävyyssuhteita, sekä omat verkostot ovat laajentuneet valtavasti. Ulvilassa on aina ollut vahva yheisöllisyys ja se on ollut itselleni hyvin tärkeää.

Juniorivuosilta mieleen ovat jääneet tietenkin leirit ja erilaiset tapahtumat. Aikuisiällä päällimmäisenä muistona on nousu Superpesikseen vuonna 2009, sekä pelit Superpesiksessä vuosina 2003 ja 2010 ja voitokkat kaudet Ykköspesiksen ajoilta.
Terveiset muisto-ottelulle
Tervetuloa Arto Mäkisen muisto- otteluun. Tämä laji oli Artsille yksi elämän tärkeimmistä asioista ja siksi on hienoa, että saamme kunnioittaa Artsin muistoa juuri tällä tavalla. Pitäkäämme ääntä ja positiivinen energia yllä koko tapahtuman ajan.

Artsi oli minulle yksi suurimmista esikuvista juniorina ja sain seurata hänen edesottamuksiaan läheltä tätini Annen kautta. Olen ikuisesti kiitollinen Artsille kaikesta avusta ja tuesta, jota olen häneltä saanut.
Jyri Tarmo
Seurat
Pelaajakortti
Terveiset muisto-ottelulle
Mikko Virtanen
Seurat
Ulvilan Pesä-Veikot, Loimaan Palloilijat, Imatran Pallo-Veikot, Köyliön Lallit
Pelaajakortti
Pesäpallon kautta olen saanut kokea elämässä paljon erilaisia asioita, jotka ovat kasvattaneet minua ihmisenä. Olen saanut paljon hyviä ystäviä, kokemuksia, verkostoa jne. Juniorivuosista on jäänyt mieleen mahtavat joukkueet, valmentajat sekä ennen kaikkea hienot leirikokemukset. Myös Imatran Pallo-Veikoissa pelatut kesät olivat mahtavia.
Terveiset muisto-ottelulle
Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle muisto-otteluun. Toivottavasti sää suosii ja porukkaa tulee paljon paikalle, jonka avulla järjestämme hienon tapahtuman Artsin muistolle sekä auttamaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Korkki All Stars

Janne Hakala
Seurat
Loimaan Palloilijat, Köyliön Lallit
Pelaajakortti
Terveiset muisto-ottelulle
Joona Iivonen
Seurat
Loimaan Palloilijat, Pöytyän Urheilijat, Kankaanpään Maila, Turku Pesis ja Jokioisten Koetus
Pelaajakortti
Parhaisiin muistoihin kuuluu ykköspesi ja B-poikien itä-lännet 2018+kaikki muut leiri itä-lännet. Tietysti C-poikie suomenmestaruus 2016 Kankaanpään Mailan paidassa on yksi parhaimmista muistoista.
Terveiset muisto-ottelulle
On hienoa päästä nuorimpana pelaajana tälläiseen otteluun ja toivottavasti saadaan paljon porukkaa paikalle!
Jouni Itävalo
Seurat
Kankaanpään Maila, Imatran Pallo-Veikot, Oulun Lippo, Joensuun Maila
Pelaajakortti
Kaksi SM-pronssia Joensuun Mailasta. Neljä miesten Itä-Länsi-ottelua.
Terveiset muisto-ottelulle
Hienoa päästä vielä pelaamaan pesistä tälle vuodelle ja suuri kunnia olla mukana tällaisessa tilaisuudessa. Tehdään arvokas ottelu arvostetulle miehelle!
Joni Järvinen
Seurat
Pelaajana Kankaanpään Maila, Hämeen Pesä-Haukat (Tampere), Loimaan Palloilijat, valmentajana Porin Pesäkarhut ja Rauman Fera.
Pelaajakortti
Pesis on kuulunut elämääni pikkupojasta lähtien, roolit ovat vaihtuneet, mutta edelleen mukana. Parhaimmat muistot ovat vuonna 1994 Kankaanpään Mailan edustusjoukkueeseen pääseminen, A-poikien Suomen mestaruus 1998 (yhdessä Röppiksen kanssa) sekä upea kausi Loimaan Palloilijoissa, jolloin nousimme Ykkösestä Superiin.
Myöhemmin olen siirtynyt valmennushommiin omien lasten kautta ja sillä tiellä olen edelleen.
Terveiset muisto-ottelulle
Pesis on hieno harrastus, joka antaa valmiuksia myös muuhunkin elämään. Ajan kulkua ei voi pysäyttää, mutta muistot jäävät elämään.
Joni Kalttonen
Seurat
Loimaan Palloilijat, YOPL, Jokioisten Koetus, Köyliön Lallit, Pöytyän Urheilijat.
Pelaajakortti
Leireiltä pari mitalia, B-poikien sm kulta. Aikuisiällä monet nousut ja useammat putoamiset. VS-pesiksen vuoden pelaaja 2011.
Terveiset muisto-ottelulle
Kunnia päästä pelaamaan tällaiseen otteluun! Toivottavasti yleisö löytää paikanpäälle ja tulee hieno tapahtuma.
Risto Kiviharju
Seurat
Pöytyän Urheilijat, Loimaan Palloilijat, Ulvilan Pesä-veikot
Pelaajakortti
Ulvilan pesä-veikkojen kasvatti ja kaikki juniorivuodet pelasin Ulvilassa. Parhaita muistoja varmasti leirit ja erityisesti D-junnujen leiri Haapajärvelle, josta tuomisina oli kilpasarjan pronssi.
Aikuisvuodet kuluneet Varsinais-Suomessa Pöytyällä ja Loimaalla, josta huippuhetki nousu Ykköspesikseen Pöytyän kanssa 2014.
Terveiset muisto-ottelulle
Artsi oli mulla valmentajana junioreissa ja hän oli aina hyväntuulinen ja todellinen huumorimies.

Tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen ja toivottavasti saadaan paljon väkeä katsomoon ja kerättyä Artolle tärkeälle juniorityölle hyvä potti!

Tervetuloa kaikki läheltä ja kaukaa!
Valtteri Kleemola
Seurat
Ulvilaan pesä-veikot, kankaanpään maila, Alajärven ankkurit
Pelaajakortti
Parhaat muistot tähän mennessä. 2 B-poikien itä-länttä ja 1 A-poikien itä-länsi. Sekä 2015 A-poikien suomenmestaruus kankaanpäänmailan kanssa.
Terveiset muisto-ottelulle
Tehdään illasta yhdessä ikimuistoinen.
Jouni Korkiamäki
Seurat
KaMa, Vaasan Maila, Loimaan Palloilijat, Köyliön Lallit
Pelaajakortti
Terveiset muisto-ottelulle
Tuukka Mansikkamäki
Seurat
Ulvilan Pesä-Veikot, Pöytyän Urheilijat
Pelaajakortti
Parhaat muistot pääasiassa leireiltä, mutta myös ykköspesiksen runkosarjan voitto vuodelta 2012 on yksi hienoimmista hetkistä. Pesäpallo on antanut itselle todella paljon. Antanut loppuiän kestäviä ystävyyksiä ja paljon ilonaiheita.
Terveiset muisto-ottelulle
Artsihan muistetaan iloisena ja sanavalmiina kaverina. Pelireissu kun alkoi niin tiesi että tulee hyvä ja hauska matka kun näki Arton odottelemassa bussin vieressä. Toivottavasti saadaan hyvin väkeä paikalle ja pidetään hauakaa, sekä pilke silmänkulmassa!
Mika Peltonen
Seurat
KaMa pelaajana
Valmaetajana Jyväskylän Kiri, UP-V ja KaMa
Pelaajakortti
Terveiset muisto-ottelulle
Juhani Rannikko
Seurat
VampU, LP, KöLa, Fera,Turku-Pesis,PöU
Pelaajakortti
Terveiset muisto-ottelulle
Toivon paljon yleisöä ja hienoa tunnelmaa Artsin muisto-ottelulle.
Miikka Riikonen
Seurat
Kankaanpään Maila, Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis, Loimaan Palloilijat.
Pelaajakortti
Takana B-poikien Itä-Länsi, sekä muutama Itä-Länsi vielä nuorempana. Mieleenpainuvimpia hetkiä ollut viime kaudella eteneminen aina Superpesis karsintoihin asti Pöytyällä. Parhaat vuodet kuitenkin vasta edessä.
Terveiset muisto-ottelulle
Tervetuloa paikan päälle! Tehdään tapahtumasta yhdessä sen arvon mukainen!
Mikko Röppänen
Seurat
Kankaanpään Maila, Ulvilan Pesä-Veikot, Loimaan Palloilijat, Hyvinkään Tahko, Joensuun Maila.
Pelaajakortti
Kamassa pronssia D, C, B-junnuissa ja kulta A-pojissa. Hyvinkäällä 1 Sm-kulta ja 1 Sm-pronssi. 4 Itä-Länsi ottelua.
Terveiset muisto-ottelulle
Tervetuloa mukaan!
Jouko Varis
Seurat
KaMa,PuMu,UPV
Pelaajakortti
Terveiset muisto-ottelulle
Vietetään mukava tapahtuma Artsin muistolle.

Yhteistyökumppanit

Auto Oy Vesa-Matti
Toimiala
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Bestron Oy
Toimiala
Ulvilalainen alihankintakonepaja.
Toiminnan kuvaus
Bestron Oy on erikoistunut ohutlevyalihankintaan. Erikoisosaamistamme ovat laserleikkaus, ohutlevytyöt CNC-koneistus, CNC-sorvaus sekä hitsatut rakenteet. Yritys on tunnettu alihankintayrityksenä siitä, että siellä voidaan valmistaa erittäin laajasti eri metallialan töitä alusta loppuun.
Terveiset muisto-ottelulle
Cimcorp Oy
Toimiala
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
ETRA OY
Toimiala
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
HR Sata Henkilöstötalo
Toimiala
Henkilöstöpalvelut
Toiminnan kuvaus
HR Sata Henkilöstötalo on vuodesta 2012 toiminut yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Autamme yritysasiakkaita henkilöstöresurssien hallinnassa lisäämällä osaamista, joustavuutta ja tuottavuutta.

Voitte hankkia meiltä työvoimaa lähes kaikille toimialoille; hoidamme kaikentasoiset rekrytoinnit, työvoiman vuokrauksen ja ulkoistamisen sekä konsultoimme muissa HR-asioissa. Paikallisena toimijana luotettavuus ja joustavuus ovat toimintamme kulmakiviä.
Terveiset muisto-ottelulle
Hieno tapahtuma hienon miehen muistoksi ja tärkeän asian tukemiseksi.
Jacuzzi-allas- ja saunatila
Toimiala
Allas- ja saunatilojen vuokraus
Toiminnan kuvaus
Jacuzzi – Allas- ja saunatilat on hyvin varusteltu juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin soveltuva tila keskeisellä paikalla Porin keskustassa. Tilaa on yhteensä ruhtinaalliset 300 neliötä ja tila soveltuu jopa 40 hengen tilaisuuksiin!

Varaukset myös netissä: www.allasjasaunatila.com
Terveiset muisto-ottelulle
Hienoa olla mukana lämminhenkisessä tapahtumassa Arto Mäkistä muistellen ja UP-V:n juniorityötä tukien.
K-Market Ulvila
Toimiala
https://marsu.kesko.fi/l/t-fBNRq9MHdm / päivittäistavarakauppa
Toiminnan kuvaus
”Kaikki hyvä on lähellä” Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita, kilpailukykyiseen hintaan. Meillä asioit nopeasti ja olemme avoinna ark 07-23, pe 08-23 ja su 09-23
Terveiset muisto-ottelulle
Kuljetukset Mäkinen
Toimiala
Kuljetusala
Toiminnan kuvaus
Ulvilalainen Kuljetukset Mäkinen Ky harjoittaa tavaraliikennettä sekä henkilöliikennettä laadukkaalla kalustolla ammattitaitoisen henkilöstön kuljettamana.
Terveiset muisto-ottelulle
Arton muistoa kunnioittaen.
Plusprint.fi
Toimiala
Mainostuotanto, painatuspalvelut, messutuotteet
Toiminnan kuvaus
Plusprintin on yksi Suomen ympäristöystävällisimmistä painotaloista. Asiakkaamme saavat loistavan palvelun lisäksi myös kestävää kehitystä tukevia tuotteita käyntikorteista ja tarroista suurkuviin ja messutuotteisiin.
Terveiset muisto-ottelulle
Yhdessä kohti puhtaampaa tulevaisuutta!
Polartherm Oy
Toimiala
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Retco Oy
Toimiala
Metalliteollisuus
Toiminnan kuvaus
Hitsausalan asiantunteva maahantuonti- ja myyntiyhtiö.
Terveiset muisto-ottelulle
Säästöpankki Puuvilla
Toimiala
Satakunnan ensimmäinen kauppakeskus-pankki, joka tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja arjen taloudenhallintaan sekä pitkäjänteiseen vaurastumiseen.
Toiminnan kuvaus
Palvelemme sinua joustavin aukioloajoin ja helppojen kulkuyhteyksien päässä Kauppakeskus Puuvillassa. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua niin säästämiseen, sijoittamiseen kuin lainaamiseenkin liittyvissä asioissa yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen. Meiltä saat myös yritystiimin, yksityispankin pankkilakimiehen ja kiinteistönvälityksen palvelut käyttöösi. sppuuvilla.fi
Terveiset muisto-ottelulle
Lämminhenkistä ottelu-tapahtumaa toivottaen ja juniorityötä tukien,
Säästöpankki Puuvillan väki
Satakunnan Osuuskauppa
Toimiala
Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama satakuntalainen yritys. Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa.
Toiminnan kuvaus
Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa kilpailukykyisesti etuja ja palveluita asiakasomistajille. Käytämme kaiken toiminnastamme syntyvän tuloksen alueemme asiakasomistajien hyväksi.
Terveiset muisto-ottelulle
Toivotamme kaikille upeaa pelipäivää sekä hienoja hetkiä kentällä ja katsomossa.
Staart Oy
Toimiala
mainostoimisto
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Mennään kaikki matsiin yhtä hyvällä tuulella kuin Artsi oli aina. Hieno mies jonka positiivisuudesta, suoraselkäisyydestä ja huumorista voi moni ottaa mallia. Järjestäjille iso kiitos - tämä on mahtava ele hyvän asian puolesta.

t. Juha Laitinen

p.s. olin nuorena miehenä Mäkisellä ajohommissa. Artsi opetti allekirjoittaneen ajamaan myös yhdistelmärekkaa. Sora-autoa veivattiin ees taas Kuorilan montuilla ennen inssi-ajoa. Opetushommissakin Artsin hermo piti hienosti vaikka oppilas ei ollut niitä helpoimpia... Kortti tuli kerrasta vaikka sen käyttö vähäiseksi lopulta jäikin.
Talous-Markka Oy
Toimiala
Taloustavaroiden vähittäiskauppa
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Toivomme lämminhenkistä tapahtumaa ja olemme tukemassa muisto-ottelua arpajaispalkintojen muodossa.
UK Sunsystems Oy
Toimiala
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Hyvän asian puolesta
Ulvilan kaupunki
Toimiala
Seuran ja Artsin kotikaupunki
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Hyvän asian puolesta
Vesivek Oy
Toimiala
Rakennusala
Toiminnan kuvaus
Meidän katon alla on hyvä olla
Terveiset muisto-ottelulle
Nautinnollista ja rentoa pelipäivää hienon miehen muistolle.
Vientikivi Oy Finland
Toimiala
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Porin Miittinki Ky Lahtinen
Toimiala
Toiminnan kuvaus
Terveiset muisto-ottelulle
Unique Branding Oy www.uniquebranding.fi
Toimiala
Seura- ja yritysprofiloinnin rautainen ammattilainen. Pesäpalloliiton yhteistyökumppanina Unique tuotteistaa mm. valtakunnalliset leirit sekä Itä-Länsi -tapahtuman, sekä useita huippupesäpalloseuroja.
Toiminnan kuvaus
Seuratoiminta on muuttunut työelämän kasvavissa vaatimuksissa nopeasti. Vähenevän talkooväen resurssit on jaettava järkevästi. Uniquen ajatuksena on osallistua seuratoimintaan hoitamalla ammattimaisesti tuotteistus ja sitä kautta osallistumalla yhteisöllisyyden vahvistamiseen ja varainhankintaan. Kysy rohkeasti lisää!
Terveiset muisto-ottelulle
Hyvässä mukana!

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet

JoukkueO3P2P1P0PLJ-PJP
1Lippo2211830280-8352
2PuPe2213513198-10650
3Lohi2261015153-11939
4Ura227564181-14837
5LP2251016134-10336
6AA226727172-16334
7SiKi2254310151-18926
8APV223577128-15726
9Tarmo223649134-13925
10VäVi225269136-16625
11UPV2213612128-24015
12LU2211317106-2888